af000867: Fascisme is oorlog. Vrede. Demokratie. Socialisme - Imprimerie Coopérative Ouvrière; BWP
"Affiche uitgegeven in 1938 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Fascisme is oorlog. Om den Vrede te verzekeren. Verdedigt de Demokratie. Strijdt voor het Socialisme. Propaganda Centrale der Belgische Werklieden Partij. Gemeenteverkiezingen 1938. Vrij van zegel. Drukkerij ICO, La Louvière. - Bestuurder A. André. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"