fo004452: Gepensioneerden in een 1 meistoet in Gent - Waro
"Zwart-witfoto van gepensioneerden in een 1 meistoet op de Korenmarkt in Gent, 1 mei 1938. Opschrift op spandoek: Wij eischen 6000 frank pensioen op 60 jarigen ouderdom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"