vl001286: Neen aan de neutronenbom - Non a la Bombe Neutrons

(untitled)
"Spandoek in witte stof met daarop rode letters, een tekening in zwart van het atomium, de bollen zijn vervangen door doodshoofden. Tekst: Neen aan de neutronenbom - Non a la Bombe Neutrons. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"