Scheuring in het Brusselse Liberalisme : de krachtmeting van 9 maart 1847 tussen doctrinairen en radicalen - Witte, Els (Gent: Oostvlaams Verbond van de Kringen voor Geschiedenis, 1969)
"Archief RUG - vakgroep Nieuwste Geschiedenis"