Verrezen! Gedicht bijbelspel in drie bedrijven - Vanden Berghe, Jozef; Henderick, Mauritz (Gent: Victor Roegiers, 1915)
"Jozef Vanden Berghe Bibliotheek E. AnseeleOpgevoerd te Gent in den Nederlandschen schouwburg."