fo023888: Aids, Optocht - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een optocht in Brussel langs Manneke Pis om de aidsproblematiek onder de aandacht te brengen. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"