fo001910: Staking 1960-1961 - Roghes
"Zwart-witfoto van een optocht tegen de eenheidswet tijdens de staking 1960-1961. Gent, Zuid. Opschrift: Ongelukswet, voor de arbeidende klasse, beschermwet voor de kapitalisten. Alle grote machten zijn tegen ons recht. Wij stakers blijven één en onverdeelbaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"