af002938: ABVV Jeugddienst - ABVV Jeugddienst; Hemelaers, François (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de ABVV Jeugddienst voor informatie. Afbeelding: zwart-witfoto van een jong meisje met andere mensen achter haar; tekeningetje van een jong koppeltje. Tekst: ABVV JEUGDDIENST. Alle informatie over: leerkontrakt, studietoelagen, aanvullend vakantiegeld, jobstudenten, kredieturen - sociale promotie, schoolverlaters, werkloosheidsregelingen, onthaal in de onderneming, Plan Spitaels (BTK) en stages. Verantw. uitgever: F. Hemelaers, Hoogstr. 42, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"