af006846: Gelijke rechten. We werken aan een toekomst met werk en zonder racisme - Rode Jeugd; Pioniers; Rebelle (1997)
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Rode Jeugd en Pioniers/Rebelle en Pionniers tegen racisme. Tekst: Por un futuro con travajo i ein racismo/Für eine zukunft mit arbeit und ohne rassismus/On travaille pour un avenir plein d'emploi et sans racisme/For a future with jobs and without racism/Wij werken aan een toekomst met werk en zonder racisme. Derechos iguales/Gleiche rechten/Droits égaux/Equal rights/Gelijke rechten. Rode Jeugd, Pioniers, jongerenorganisaties van de PVDA, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel, tel. 02.513.10.95, Rebelle, Pioniers (sic), organisation des jeunes du PTB, Bd. Lemonnier 171, 1000 Bruxelles, tél. 02.513.10.95. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"