Een pakje voor vader : verraden door een VNV'er - Carleer, Danny; Eycken, Edmond; Van Bever, Rik (Meerbeek: Danny Carleer, 2021)
"Verteld door Rik Van Bever, opgetekend door Danny Carleer ; Voorwoord door Edmond Eycken en Rik Van Bever"