vl000644: Socialistische Wijkclub Verbroedering St. Niklaas-Waas 1927
"Vlag van de Socialistische Wijkclub Verbroedering van St. Niklaas-Waas,1927. Centraal op een rood veld: een kader met daarin twee verstrengelde handen. Langs beide zijn een tak van de eikenboom met blad en vrucht, samengebonden met een strik. Bovenaan: de naam van de organisatie en onderaan de plaatsnaam en een jaartal. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"