fo006885: Socialistische oudstrijders - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een congres van Socialistische oud-strijders in Gent. Opschrift achteraan: De Socialistische oud strijders van Oost- en West-Vlaanderen hielden zondag te Gent een welgeslaagd Kongres. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"