fo018193: Hendrik de Man en koningin Elisabeth tijdens de mobilisatie
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man (links) samen koningin Elisabeth (verborgen achter kind) bij de mensen uit de straat tijdens een bezoek aan een legerkamp n.a.v. de mobilisatie. 1938-1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"