af002156: René Swinnen - SP; Peeters, Frans (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Diest) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van René Swinnen. Tekst: René Swinnen SP met z'n allen vooruit."