fo011240: Begrafenis slachtoffers na luchtaanval in Gent tijdens de Tweede Wereldoorlog - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van de begrafenis van de slachtoffers van een luchtaanval op Gent tijdens de Tweede Wereldoorlog, 18 april 1944. Opschrift achteraan: Gent. Teraardebestelling der Gentsche slachtoffers van den laatsten luchtaanval. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"