fo034751: Vrouwenbeweging
"Zwart-foto van het pannel tijdens een discussie over strategieën tegen geweld binnen de feminische beweging op de Vrouwendag te Leuven op 11 november 1980 . Met rechts : Miet Smet en Marijke Colle. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"