Zangschool : handboekje voor muziekonderwijs toegepast op den zang, volgens de grondbeginselen der méthode Galin-Paris-Chève bewerkt ten dienste van de lagere school in Nederland - De Lange, Daniël (Groningen: Noordhoff, 1910)
"Eerste deeltje"