326.00002: Verslagen van vergaderingen - Gentse Aktiegroep voor Kernstop (GAKS)
"Collection: Gentse Aktiegroep voor Kernstop (GAKS); Biografie: De Gentse Aktiegroep voor Kernstop (GAKS) is de lokale afdeling van de Verenigde Aktiegroepen voor Kernstop (VAKS) in Gent. Level of description: Item; Series: 326: Archief van Gentse Aktiegroep voor Kernstop (GAKS)"