af002952: Les flics nous fichent, fichons les flics! - Wolsztajn, Willy; Jeunes Socialistes; Herckens, Michel (1980)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1980 door de Jeunes Socialistes (JS, Brussel) tegen een politiestaat. Afbeelding: tekening van twee politieagenten met helm op. Tekst: LES FLICS NOUS FICHENT FICHONS LES FLICS! inscription du numéro matricule sur l'uniforme. JEUNES SOCIALISTES. Edit. resp.: Michel Herckens, 13, Bd. de l'Empereur – 1000 Bruxelles. Vertaalde tekst: DE POLITIEMANNEN NEMEN ONS IN EEN KAARTENSYSTEEM OP LAAT ONS DE POLITIEMANNEN IN EEN KAARTENSYSTEEM OPNEMEN! inschrijving van het registratienummer op het uniform. JONGSOCIALISTEN. Ver. uitg.: Michel Herckens, Keizerslaan 13 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"