fo030615: Victor Stuyvaert; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van grafisch ontwerper, houtsnijder, illustrator Victor Stuyvaert aan het werk tijdens het houtsnijden. Begin jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"