fo011420: ACOD-betoging in Gent
"Zwart-witfoto van een ACOD-betoging in Gent. Tekst op draagborden: OCMW vecht voor zijn recht - ACOD. Laat de rijken de krisis betalen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"