aft006744: C.S.C.-Oud-Turnhout richt in: kaartavond rikken en bieden - CSC-afdeling Oud-Turnhout; Snoeckx, P.
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) Oud-Turnhout voor een kaartavond. Tekst: C.S.C.-Oud-Turnhout richt in: KAARTAVOND RIKKEN en BIEDEN prijzen in natura met gratis aanwezigheidstombola VRIJDAG 3 MEI 1996 om 20.00 uur zaal Vriendenkring Meibloemstraat 32 Oud-Turnhout. Inschrijven vanaf 19.00 uur: Prijs: 120 fr - Gepensioneerden: 100 fr. Ver. Uitg.: P. Snoeckx - Burg. Luytenstr. 5 - 2360 Oud-Turnhout - vrij van zegel art. 198/1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"