fo027782: NCOS project 838, Commercialisatie van ambachtelijke producten, Ecuador - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 838; Kleurenfoto, van ambachtelijke drankkruiken. NCOS project 838, Commercialisatie van ambachtelijke producten, Ecuador, 1979-1982. Een realisatie van El Desarrollo Land/Regio: Ecuador; Code: ECUADOR/79; Projectnaam: Commercialisatie van ambachtelijke producten; Series: Projectnummer: 838; Land/Regio: Ecuador; Code: ECUADOR/79; Projectnaam: Commercialisatie van ambachtelijke producten; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"