af003749: Cursus Aalst-Oudenaarde. Zes vormingsweekends voor Jeugdleiders en Monitors Vakantiewerk - Cockx, Marcel; sm Het Licht; Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI)
"Affiche van Marcel Cockx uitgegeven in 1967 door het Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) voor vormingsweekends (Aalst-Oudenaarde) voor jeugdleiders en monitors vakantiewerk. Tekst: Socialistisch Jeugdleidersinstituut. Cursus Aalst-Oudenaarde. Zes vormingsweekends voor Jeugdleiders en Monitors Vakantiewerk van november 1967 tot april 1968 in het Cultureel- en Ontspanningscentrum te Ronse. Werken mede: De Nationale Dienst voor de jeugd, Het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven, Eigen medewerkers. Inlichtings- en deelnemingsformulieren hier te bekomen. Erkend door de Nationale Dienst voor de Jeugd en het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven. Inlichtingen: Socialistisch Jeugdleidersinstituut, Keizerslaan 13, Brussel 1 Tel. 02/13.82.70. S.M. Het Licht, Gent 7332."