Een raamkader : het vooronderzoek naar een werklozenwerking voor langdurig laaggeschoolde werklozen binnen de kansarme buurt Brugse Poort - Vanlee, Thierry (Gent: Stedelijk Hoger Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie 'Edward Anseele', 1990)
"In bijlage : losse documenten met evaluatie en samenvatting ; S/96/044"