ls000451: Stadszicht Brussel kathedraal St.-Michiels en St.-Goedele - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een historisch stadszicht van Brussel met de St.-Michiels en St.-Goedele kathedraal. Rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"