Homoseksualiteit, geaardheid, verlangen, identiteit of rol : enkel psychologische kanttekeningen - van Naerssen, Lex (Homojaarboek : artikelen over emancipatie en homoseksualiteit)
"Lex van Naerssen Fonds Suzan Daniel (FSD)"