fo001540: Socialistische Vooruitziende Vrouwen, Nationaal congres
"Zwart-witfoto van een aantal afgevaardigden uit het buitenland op het nationaal S.V.V.-congres. Brussel: 25 en 26 juni 1938: o.a. Jungwith (Tsjechoslovakije), Kipli (Finland), Buisson (Frankrijk) en Alice Pels (België). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"