fo012258: Textielfabriek "N.V. Textile des Flandres" in Torhout - Buyens, Joseph
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een atelier met weefgetouwen in de coöperatieve textielfabriek N.V. Textile des Flandres in Torhout, jaren 1920. Opschrift achteraan: Textile des Flandres - Salle du tissage. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"