af014940: Tuzla, een kwestie van geven of dood - SP; De Loor, Herman (1995)
"Affiche uitgegeven in (1995) door de Socialistische Partij (SP) voor solidariteit met de bevolking van Bosnië-Hercegovina. Afbeelding: kaart van Europa; kaart van Bosnië-Hercegovina. Tekst: TUZLA, EEN KWESTIE VAN GEVEN OF DOOD. Contactpersonen: Werner DE CLERCQ: 053/78 78 78, Marc BOTTELDOORNE: 09/364 99 86, Chris VAN COPPENOLLE: 053/70 51 51. ontwerp: GRAFICO. VU: Herman De Loor - Houtmarkt 1 - 9300 Aalst. Vrij van zegel: art. 198. Logo's: SP; ABVV; socialistische mutualiteiten BOND MOYSON; CODEP SPAARBANK. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"