ga000017.2: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 17/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000017_1Zie ook: hb000017Zie ook: hs000017 Drukblok nr. 17 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"