fo008799: Papierfabriek - Dietens, P.
"Zwart-witfoto van het archief en de klasseringsdienst van de papierfabriek SA Des Papeteries des Virginals in Brussel, jaren 1960. Opschrift achteraan: Divisions de Bruxelles. Service classement & archives. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"