De rijkdom van de ouderdom : de sociaal-economische situatie van de bejaarden in België. Huidige situatie en vooruitblik - Devos, Herman; Van Dender, Kurt; Pacolet, Jozef (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 1991)
"Herman Devos, Kurt Van Dender, Jozef Pacolet BMLIK"