af004762: Rode Rariteiten - Amsab; Steenhaut, Wouter (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door het Archief en Museum van de Socialistische Arbeidersbeweging (AMSAB Gent) voor een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van de Mechelse socialistische turngroep anno 1924. Tekst: TENTOONSTELLING 5.12.1992 - 15.3.1993 RODE RARITEITEN Curiosa van de socialistische beweging. AMSAB-Museum Bagattenstraat 174 Gent maandag - vrijdag: 9-17 uur zaterdag: op afspraak zondag: gesloten. Verantwoordelijke uitgever: Wouter Steenhaut, Bagattenstraat 174, v.z.w. AMSAB. Vrij van zegel, art. 198 - 198 bis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"