fo029818: Agalev/Groen.
"Kleurfoto van schrijfster Brigitte Raskin tijdens de studiedag van Agalev : Onder de warme deken van de moedertaal te Antwerpen op 1 juni 1993. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"