af003547: ANPAT. Août 1962 - Grunhard, Salomon; Lithochroma; Association Nationale pour la Protection des Accidents du Travail
"Affiche van Salomon (Momon) Grunhard uitgegeven in 1962 door de Association Nationale pour la Protection des Accidents du Travail (ANPAT) voor arbeidsveiligheid. Afbeelding: vlammenzee door een smeulende sigaret. Tekst: ANPAT 15, rue Jacques de Lalaing Bruxelles. Août 1962. Printed by Lithochroma s.a. Zie ook: af003571 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"