af004298: Muziek – Argentinië / Frankrijk / Ivoorkust / Marokko. Majid Bekkas met Louis Sclavis, Aly Keita & Minino Garay. Nieuwe Gnawa-blues: ‘Moussa Makenba’ - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2011 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een concert van Majid Bekkas. Tekst: Muziek – Argentinië / Frankrijk / Ivoorkust / Marokko. Majid Bekkas met Louis Sclavis, Aly Keita & Minino Garay. Nieuwe Gnawa-blues: ‘Moussa Makenba’. Zaterdag 26.02.2011 – 20u30. € 15 vvk - € 18 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be. www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, DGOS Belgische ontwikkelingssamenwerking, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"