af002991: Gezocht wegens sistematische plundering van de N.V. Gregg Europe - Gemeenschappelijk Vakbondsfront (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door het Gemeenschappelijk Vakbondsfront voor de fabrieksbezetting bij het metaalbedrijf Gregg Europe. Afbeelding: portretfoto van Richard Gregg. Tekst: GEZOCHT WEGENS – SISTEMATISCHE PLUNDERING VAN DE N.V. GREGG EUROPE – KAPITAALVLUCHT – UITBUITING VAN DE WERKNEMERS VAN GREGG EUROPE – WANBEHEER – NIET BETALEN VAN SCHULDEN: 650 MILJOEN. Naam en voornamen GREGG Richard. Burgerlijke staat en geslacht ongehuwd/mannelijk. Nationaliteit Amerikaans. Geboorteplaats en datum Hackensack 7.10.1923. Adres UKKEL Hamoirlaan, 68. Aktiviteiten van winstgevende aard uitgeoefend door het individu – Beheerder van de N.V. «Gregg Europe», Huysmanslaan, Lot. – Afgevaardigde-Beheerder van de N.V. «Gregg Associates», Vooruitgangstraat, 52, St-Joost-ten-Noode. – Beheerder van de «International School of Brussels» v.z.w. Kattenberg 19 Bosvoorde – Voorzitter, afgevaardigde-beheerder van de N.V. Sight and Sound Education (Belgium) – Afgevaardigde-Beheerder van de N.V. «Gregg Services» Vooruitgangstraat 52, St-Joost-ten-Noode – Voorzitter en afgevaardigde-beheerder van de N.V. «Selling Marketing and Representation Technique» (S.M.A.R.T.) te St-Joost-ten-Noode, Vooruitgangstraat, 52 – Afgevaardigde-beheerder van de N.V. «Clensor Cleaning Service». – Afgevaardigde-beheerder van de N.V. «Snackwich» Vooruitgangstraat, 52, St-Joost-ten-Noode. Afgevaardigde-beheerder van de N.V. «Gregg Services (B.I.T.M.) Vooruitgangstraat, 52, St-Joost-ten-Noode. – Afgevaardigde-beheerder van de N.V. «WORK», Vooruitgangstraat, 52, St-Joost-ten-Noode. Het individu is gewoonlijk begeleid door zijn hond en een akoliet genaamd ROSS HAROLD. Hij is gevaarlijk daar hij 400 werknemers gebroodroofd heeft. Verantw. uitg.: Gemeenschappelijk Vakbondsfront, Huysmanslaan, 53, Lot."