245.00002: Nota's, pamfletten betreffende RAL-afdeling Gent: Volvo-cel en bediendencel - Vandekerckhove, Flor
"Collection: Vandekerckhove Flor; Biografie: Flor Vandekerckhove was lid van de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) in de periode medio jaren 1970 – medio jaren 1980. Level of description: Item; Series: 245: Archief van Flor Vandekerckhove"