fo017231: Boelwerf - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van drie arbeiders, die zich, verkleed als gevangenen tijdens een staking op Scheepswerf Boel, naar een muur richten met als opschrift, Boel Boel 128 neen!!!, Temse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"