te004564: Karikaturale tekening, Jan en het Plan - Van den Berghe, Frits
"Gewassen tekening, illustratie in het weekblad Voor Allen, in de reeks Jan en het Plan, 15/12/1935. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"