med001902: SAP
"Een ronde koperkleurige reversspeld met in het midden de letters SAP, en rondom de tekst; Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti. De Socialdemokraterna (De Sociaaldemocraten), afgekort S, zijn een Zweedse centrumlinkse politieke partij. Officieel heten ze Sveriges socialdemokratiska arbetareparti (Sociaaldemocratische Arbeiderspartij van Zweden), afgekort SAP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"