vl000449: Secours Mutuels La Prévoyance Ouvrière - Sacré, V.
"Vaandel van Secours Mutuels La Prévoyance Ouvrère van Gourdinne, 1896. Centraal op het bruin (bordeaux) vaandel een bijenkorf met een aantal bijen errond. Erboven twee ineengestrengelde handen. Daarboven een schitterende ster. Florale elementen omringen dit geheel. Het vaandel is omzoomd met een smal en breed passement. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"