dip000231: Het Nijverheidereteken, Jan Vander AA
"Het Nijverheidsereteken ist klasse verleend aan Jan Van Der AA door Ministerie van Arbeid en Sociale Voorzorg te Brussel op 21 juli 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"