fo024401: Socialistische Internationale in Wenen 1931
"Zwart-witfoto genomen tijdens de reis naar Wenen voor het congres van de Socialistische Internationale, juli 1931. Centraal Camille Huysmans en Martha Espagne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"