af002810: Opening Cultureel Centrum Oratoriënhof - Berghs, Michel; CC Oratoriënhof; Peeters, Frans (1989)
"Affiche van Michel Berghs uitgegeven in 1989 door het Cultureel Centrum Oratoriënhof (Leuven) voor hun opening. Afbeelding: zwart-witfoto van een gebouw (CC Oratoriënhof) met bomen errond. Tekst: vrijdag 23 juni vanaf 19u. OPENING CULTUREEL CENTRUM ORATORIENHOF Mechelsestraat 111 OPTREDEN VAN JUAN MASONDO & DIRK VAN ESBROECK inkom: 25 Fr. + een gratis consumptie. verant. uitgever: Frans Peeters, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. grafiek Michel Berghs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"