af000432: Geen afbraak ziekteverzekering. Recht op kommunistiese dokters - De Roeck, Marie Louise
"Affiche uitgegeven tussen 1973 en 1976 voor de ziekteverzekering. Tekst: Geen afbraak ziekteverzekering. Recht op kommunistiese dokters. Verantw. uitg. M.L. Deroeck (sic) Van Peltstr. 62 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"