fo003943: Toespraak van Herman Balthazar bij opening 'Rode Roos op de revers' - Bonne, Geert
"Zwart-witfoto van de toespraak van Herman Balthazar tijdens de opening van de tentoonstelling Roos op de revers in Brugge op 22 april 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"