fo026779: Vrouwendag - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een bijeenkomst/debat van vrouwen n.a.v. de vrouwendag. Rechts Laurette Onkelinx. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"