fo028286: Usine électrique; Mystère de l'usine I - Krull, Germaine (Germaine Krull)
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van metalen buis in een elektriciteitsfabriek, Issy-les-Moulineaux. 1928. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"